För mkt droger

jag är fan 23år? Jag är vacker och har bra personlighet försöker alltid vara den bästa versionen av mej och va bra mot alla!

 

men ja mår så dåligt!! Jag rökte på i några år och ja va ren i ett år och nu.. den här månaden har jag rökt mkt !? Vrf ?? Varför ta risken till att förlora jobb å körkort.. 

jag tar lyrica, för att må bra och va glad. Ibland tar jag tramadol, händer att jag drar näsa cocain och tjack. Och mdma, extacy.. japp men idag tog jag lsd!? LSD? Att man ska hallicunera och ja jag mådde bra jag va glad!! Så jag vill må.. men hur ska jag ta mig ur detta? Droger!??? Vad sysslar jag med? Vilken äcklig väg jag valde men vill inte handskas me mina riktiga känslor.. saknar mitt ex, dör för honom och han typ stör sIG på mej nu eller vill inte jag ska skriva. jag mår skit och självmedicerar mig!? Jag vet vad som är rätt och fel, droger är fel! Men varför är jag så svag och drar mig till droger! 

Gud förlåt mig, förlåt för vad jag gör. Och Gud jsg kommer fortsätta .. så snälla. Hjälp mig hitta tillbaka till livsglädjen. jag saknar mitt förra jag, jag utan droger 

/ Hon fina 23
Kategori: 

Andra berättelser om Ensamhet, Hat och Missbruk

hatet.

Jag ska här med berätta varför jag valde att raka av mig håret och skaffa ett par stålskodda kängor. Jag är uppvuxen i ett hem präglat utav barnaga, fattigdom, alkoholmissbruk. Redan vid 13 års ålder så började jag anamma högerextrema åsikter.

Obehövd & lämnad

Bara för någon månad sen hade jag allt. En bästavän på skolan, två bästavänner utanför skolan, en pojkvän & massor bra vänner, kände mig omtyckt. Min pojkvän lämna mig min bästavän lämna mig fick alla att hata mig.

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

13 år

Jag fyller 30 i år. När jag var 13 var jag illa ute. Min pappa var alkoholist, min mamma brydde sig inte och min syster hade flyttat hemifrån för att slippa allt.