Näthat

Hej! Jag har valt signaturen Fegisen eftersom det är just vad jag är.

Jag är, eller snarare numera en föredetta, näthatare.

En medelålders man som suttit framför datorn och anonymt vräkt av mig mitt hat och ilskna kommentarer, en riktig fegis alltså, och jag skäms.

Jag skäms något fruktansvärt inför mig själv, att sjunka så lågt.

Jag har dock som synes fått mig en tankeställare och är glad att få skriva av mig på denna sida, visserligen anonymt även här men med en signatur som passar mig och mitt uppförande.

Detta uppförande får mig att känna skam men även oro, vad har jag sått för frön?

Vilka är konsekvenserna?

Mitt eget hat föddes och göddes av andras hatiska och hånfyllda kommentarer nämligen, så vad har jag ställt till med?

Jag säger inte att man inte får ha åsikter och man måste inte heller tycka om samhället som det utvecklas idag, man måste inte ens älska alla människor och jag har fortfarande mina åsikter om saker och ting, det är helt i sin ordning!

MEN, skriv inte av dig dina innersta tankar och vredesutbrott anonymt på nätet, det är ett uruselt beteende, så fegt!

Det du inte vågar stå för utåt ska du inte heller vräka av dig anonymt via tangentbordet, det är min uppmaning till alla, låt bli!

Detta är i min historia, i korthet.

Jag hoppas ni som läser mina ord tar fasta på dem, tar lärdom.

Åsikter är i sin ordning men ifall ni inte vågar stå för dem så bara håll tyst och håll fingrarna från tangentbordet och därmed behåll sinnesfriden samt självrespekten, gör inte som Fegisen, dvs jag..

Ni kan få ångra det bittert, minns detta. 

Mvh.

 

/ Fegisen
Kategori: 

Andra berättelser om Hat, Mobbning och Rasism

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

Om att växa upp

Jag är född och uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm med människor runt omkring mig som tyckt om och respekterat mig. Bra kompisar och inspirerande lärare.

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

Mot alla som är annorlunda

Hatet kan ju vara så stort och brett. Inte bara mot olika slags folkgrupper, utan mot alla som är annorlunda. Mobbning är ju också ett slags hat, som förekommer ofta – både på skolor och på arbetsplatser.