Obehövd & lämnad

Bara för någon månad sen hade jag allt. En bästavän på skolan, två bästavänner utanför skolan, en pojkvän & massor bra vänner, kände mig omtyckt. Min pojkvän lämna mig min bästavän lämna mig fick alla att hata mig. De skriver att jag är äcklig skämmig ful smutsig svin gris sliskig & massa annat. Nyss lämna mina två bästavänner mig, de sa att de inte behövde ta hänsyn till att jag mår dåligt & att jag inte har någon annan än dom. Jag har frågat dom konstant om de kan träffas när de kan, de har valt bort mig och bara träffat andra under ett par veckor. Nu har jag ingen alls.. hela dagarna ligger jag i sängen & dränker mig med mina tårar & är van att vakna upp med svullna ögon. När tar detta slut? Vill bara vara en vanlig tjej i skolan som har sin/sina bästavänner & aldrig är inblandad i massor av saker. Kan inte ta mer

/ Obehövd
Kategori: 

Liknande berättelser

en muslimsk invandrare i sverige

jag känner att folk hatar mig bara för att jag ser ut som jag gör, det värsta jag vet är då jag sitter i bussen eller i tunnelbanan jag får världens äckligaste blickar, mitt självförtroende är totalt förstörd. 

en tjej i världen!

jag är en tjej som mår så jävla dåligt, jag har ingen anning vad jag ska göra med mitt liv, jag suger i allt skolan, hemma och socialt. 

My Story 1

idag hittade den här sidan, har ett prov imorgon och håller på plugga, kult och roligt att en sån websidan finns och undrar vem sitter bakom. De är smarta människor iaf. dödstrött =? ja. På vad? på spelet.

Om att växa upp

Jag är född och uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm med människor runt omkring mig som tyckt om och respekterat mig. Bra kompisar och inspirerande lärare.